Haglskader

Et haglvejr kan sætte sit helt særlige præg på bilens tag, motorhjelm og bagsmæk. De mange små buler ødelægger bilens fremtoning og skal naturligvis udbedres.

Heldigvis kan haglskader og andre buler udbedres helt uden behov for omlakering af bilen.
Ved hjælp af særlige værktøjer kan vi “massere” bulen ud igen uden at skade lakken.

Vores trænede øjne kan spotte selv de mindste ujævnheder, og vi sætter en ære i at levere en bil, der fremstår helt som ny. Dog kan nogle haglskader være så voldsomme, at vi anbefaler opretning til maler. Dette er et rigtig godt alternativ, til fx udskiftning af et tag.

Vores vigtigste samarbejdspartner er autobranchen. Vi vil derfor aldrig lave en forsikringsskade udenom et værksted. Alle haglskader takseres i samarbejde med både værksted og taksator/forsikringsselskab, hvor vi laver et skriftligt tilbud og derefter aftaler et tidspunkt for udbedring af skaden.

kontakt dit lokale værksted

Gennem vores tætte netværk af værksteder, er der som regel altid en mulighed for at vi kan servicere lige netop dig. Vi tager ikke ud til private, men er du privat og ønsker at gøre brug af vores services, skal du kontakte dit lokale værksted. Bed dem kontakte Lasse Bulemand – så klarer vi resten